В Японії представили кросовер Nissan X-Trail 2023 модельного року

У Японії відбулася офіційна презентація Nissan X-Trail 2022.

Саме у такому вигляді модель приїде і до України. Варто зазначити, що її американський брат-близнюк, Nissan Rogue нової генерації, продається з кінця 2020 року.

Новий Nissan X-Trail практично не відрізняється від нього зовні. У кросовера фірмова V-подібна решітка радіатора та “двоповерхові” світлодіодні фари.

Довжина новинки складає 4 681 мм, ширина — 1 840 мм, висота — 1 730 мм, розмір колісної бази дорівнює 2 706 мм.

X-Trail нової генерації, на відміну від Rogue, доступний не тільки в п’ятимісній, але і семимісній версії. В салоні буде розташовуватись віртуальна панель приладів, проєкція на лобове скло та 9-дюймовий сенсорний дисплей. Список опцій поповнили тризонний клімат-контроль, камери кругового огляду, бездротова зарядка для телефонів і система напівавтономного кермування ProPILOT Assist.

Кросовер Nissan X-Trail у Європі запропонують з 1,5-літровим трициліндровим бензиновим турбомотором на 204 к.с. і 200 сильною гібридною установкою e-Power. Американський Rogue зберіг ще й 2,5-літрову атмосферну четвірку потужністю 184 к.с. та її також можуть пропонувати в окремих країнах. Усі версії отримали варіатор, а привід може бути переднім чи повним.

Четверте покоління кросовера виходить на ринки Європи та Азії з кінця літа й у себе на батьківщині коштуватиме в еквіваленті 23 100 — 32 600 доларів.

Джерело autotema.org.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти