Нова BMW 5-ї серії: розкрили технічні подробиці

Компанія BMW незабаром має представити нову генерацію п’ятої серії.

Новинка продаватиметься з усіма типами силових установок: бензиновими, дизельними, плагін-гібридними та повністю електричними. Моделі з двигунами внутрішнього згоряння отримають 48-вольтову гібридну установку, при цьому нових ДВЗ у цього сімейства не буде.

Передбачається, що новий BMW 5-Series стане на конвеєр у липні 2023 року і вийде на ринок США в бензиновій модифікації 530i, а також у двох батарейних версіях: задньопривідній 335-сильній i5 eDrive45 і повнопривідній i5 M60 xDrive.

На європейському ринку з’явиться 195-сильний дизельний 520d із заднім та повним приводом. Крім того, у деяких країнах покупцям запропонують 190-сильний бензиновий варіант 520i. Також буде доступний гібрид M5, що заряджається від мережі, чия заснована на V8 силова установка видасть понад 700 к.с.

Крім того, з кінця наступного року в Європі та Китаї на BMW 5-Series та 7-Series почнуть встановлювати “автопілот” третього рівня автономності, тобто баварці наздоженуть Mercedes-Benz, який вже пропонує аналогічну опцію для флагманських S-Class та EQS. Зрештою, у січні 2024-го в Піднебесній на конвеєр встане довгобазна “п’ятірка”, яка отримає по парі бензинових та електричних версій.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти