Toyota тимчасово призупиняє замовлення на популярний позашляховик

З 1-го серпня Toyota Australia оголосила про тимчасове припинення прийому замовлень на популярний Land Cruiser серії 70 у відповідь на фактори попиту та пропозиції, які призвели до скорочення часу очікування для клієнтів.

На доступність впливають постійні збої в постачанні та виробництві, які зараз відчуваються в усій автомобільній промисловості. Toyota Australia заявляє, що 70-а серія наразі користується історичним попитом і місцевою популярністю.

Шон Ханлі, віце-президент із продажів, маркетингу та франчайзингу, сказав, що «Toyota прийняла це рішення на тлі ситуації, яка розвивається».

“Команда Toyota старанно працювала, щоб поставити рекордну кількість автомобілів за надзвичайної підтримки нашої материнської компанії. У той же час високий попит і проблеми з пропозицією в галузі в усьому світі означають, що ми просто не можемо виконувати замовлення швидше. Тому ми вирішили призупинити замовлення нових клієнтів на серію Land Cruiser 70. Протягом наступних місяців дилери будуть безпосередньо зв’язуватися з клієнтами щодо часу очікування окремих наявних замовлень”,-
розповів Шон Ханлі.

Нещодавно стало відомо, що час очікування Land Cruiser 70 Series у середньому складав 12 місяців, а іноді і більше. На данний момент автомобіль входить до числа 20 найбільш продаваних автівок у країні станом на червень 2022 року.

Джерело theroad.in.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти