Перші повністю електричні Toyota bZ4X вже встигли розбити та продають на аукціоні

Наприкінці минулого місяця на американському автомобільному страховому аукціоні Copart з’явилось два нові японські електромобілі Toyota bZ4X з різними пошкодженнями.

Першим потрапив на торги сірий Toyota bZ4X. На жаль, до ДТП машина вартістю 55 тисяч доларів США встигла проїхати лише 2 194 км.

У автомобіля повністю зруйнована передня частина – удар був такий сильний, що капот зім’явся далеко вгору. Вочевидь, в аварії пошкодило силову установку.

Другий екземпляр, червоний bZ4X вартістю 66 тисяч доларів, постраждав набагато менше. Після ДТП у автомобіля по суті був пошкоджений тільки передній бампер. Та й пробіг у нього менший – 968 км.

Обидві моделі – це Toyota bZ4X у комплектації XLE. А ось силові установки у них відрізняються: сірий кросовер – передньопривідний (один електромотор), а червоний – з колісною формулою 4х4 (два мотори), батарея однакова – 71,4 кВт*год.

Торги в обох випадках тільки очікуються, але вже можна сказати, що червоний електромобіль знайде нового власника швидко, а ось із сірим bZ4X не все так однозначно, тому що складно сказати, підлягає він відновленню чи ні.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти