Honda випустить на ринок міський кросовер за 15 тисяч доларів

Нова модель Honda під назвою RS стане найдоступнішим кросовером японської марки. Бюджетну модель запропонують у бензиновій та гібридній версіях, а її топовий варіант отримає набір сучасних систем безпеки.

Зовнішній вигляд автомобіля виконаний у дусі старшого кросовера Honda CR-V 2023. Довга решітка радіатора поєднується з розкосими світлодіодними фарами. Салон поки не розсекретили, але відомо, що топова версія моделі отримає адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного гальмування та контролю розмітки.

Довжина новинки складає 4,2-4,3 м, а побудована вона на платформі семимісної моделі Honda BR-V. Силова установка буде представлена 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 121 к.с. та безступінчастим варіатором. Пізніше також з’явиться гібрид із силовою установкою від моделі HR-V. Привід, найімовірніше, буде переднім.

Нова Honda RS у базовій версії коштуватиме близько 15 тисяч доларів, тобто стане найдоступнішим кросовером японської марки. Виробництво моделі налагодять в Індонезії, але планується її експорт у кількадесят країн на різних континентах.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти