Ексведучий шоу Top Gear потрапив у серйозну аварію

Ексведучий легендарного автомобільного шоу Top Gear Джеймс Мей потрапив до лікарні після аварії. Таблоїд The ​​Sun з’ясував, що 59-річний британець за кермом Mitsubishi Lancer Evolution не впорався з небезпечним трюком на закритій військово-морській базі та протаранив стіну.

Мей розбив голову, зламав щонайменше одне ребро та був госпіталізований. При цьому The Sun уточнює, що інцидент стався ще у березні, але про тяжкість наслідків стало відомо лише зараз. За неофіційними даними Хаммонду, Кларксону та Мею потрібно було по черзі розігнати ралійні автомобілі у тунелі закритої норвезької військово-морської бази. Складність трюку була в тому, що вогні тунелю спалахували тільки в момент появи автомобіля, тому водій мав лічені секунди, щоб зреагувати.

Мей на прізвисько «Капітан равлик» з завданням не впорався. Він загальмував надто пізно й на швидкості близько 120 км/год врізався у стіну. На щастя, на знімальному майданчику чергували медики, які оперативно надали ведучому The Grand Tour першу допомогу та доправили його до лікарні.

Більше подробиць стане відомо після виходу п’ятого сезону The Grand Tour. Дата виходу програми ще не названа. Зараз Джеймс Мей оговтався від наслідків аварії та приєднався до своїх колег.

Джерело avtomir.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти