В Україні змінять наземні пішохідні переходи

У Дарницькому районі української столиці змінять наземні переходи на вулиці Бориспільській — йдеться про облаштування співробітниками комунальних служб зниження бортового каменю на наземних переходах.

Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Дарницької районної державної адміністрації. Відомо, що після завершення згаданих робіт комунальниками переходи стануть зручними для жінок з дитячими візками та людей з інвалідністю, оскільки на їхньому шляху буде менше перешкод.

Нагадаємо, що в українській столиці мають намір облаштувати більшу кількість наземних пішохідних переходів, щоб забезпечити безбар’єрність транспортної інфраструктури. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Київської міської ради на офіційному сайті. Депутат Київради Ксенія Семенова заявила, що під час повномасштабної війни з Росією питання безбар’єрних переходів стає актуальнішим, оскільки із зони бойових дій повертаються багато бійців, які отримали інвалідність чи бойові травми. Облаштувати нові пішохідні переходи планують через модернізацію перехресть, будівництво, капітальні ремонти та реконструкцію світлофорів.

Джерело kyiv.comments.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти