Новий Subaru Forester: всі зміни та останні новини

Кросовер Subaru Forester 2022 є одним з найбільш критикованих автомобілів у своєму класу. Щоправда, переважно негативні відгуки надходять з боку американців. Однак вони виявляють безліч недоліків у японській моделі.

Недавній аналіз показав, що американці переважно незадоволені зовнішнім виглядом Forester. На їхню думку, дизайн японської моделі застарів ще 10 років тому. Але Subaru поки що не прагне змінити зовнішність кросовера. Другий важливий недолік – надто висока ціна. У США сьогодні представлено чимало кросоверів, які пропонують навіть найкраще обладнання, але продаються дешевше. І третій мінус — двигун, що встановлюється на Forester, не забезпечує достатньої динаміки розгону.

Але японська модель виглядає краще за своїх конкурентів при повсякденній експлуатації. Кросовер однаково гарний на трасі та бездоріжжі. Тест-драйви реальних власників говорять про те, що виїзд на ґрунтовку зовсім не відчувається в салоні. Автомобіль у подібній ситуації веде себе так, ніби він продовжує рух рівним асфальтом. Плюс до всього – Forester може похвалитися дійсно комфортними сидіннями та чудовою шумоізоляцією салону. Також багато власників відзначають ефективний комплекс безпеки.

Мабуть, компанія Subaru відреагувала на такі відгуки. Вона ще на початку літа представила Forester у новому виконанні STI Sport. Через кілька місяців після цього кросовер надійшов у продаж. Щоправда, нове виконання японської моделі запропонували поки що лише на японському ринку, де її оцінили в 3,63 мільйона єн. У ході розробки даної версії Subaru підкоригувала налаштування підвіски та ряду інших деталей конструкції. Згідно з офіційною інформацією, внесені зміни призвели до того, що Forester став поводитися на рівному асфальті, як невеликий седан.

Додатково японська компанія укомплектувала кросовер демпфованим переднім амортизатором, який покликаний зменшити крен кузова при їзді на високій швидкості та проходженні поворотів. Аналогічно була перероблена задня підвіска, що, згідно з Subaru, помітно підвищило стійкість кузова. У комплекті з Forester у виконанні STI Sport запропонували колишній 177-сильний турбодвигун об’ємом 1,8 літра, колісні диски на 18 дюймів, обшивку сидінь Nappa та декоративні вставки, що прикрашають кузов та салон.

Стартова версія нового Forester може похвалитися здатністю буксирувати причіп вагою до 700 кілограмів, 6,5-дюймовим інформаційно-розважальним дисплеєм та безключовим запуском двигуна. У дорожчих версіях з’являються 8-дюймовий тачскрин, світлодіодні протитуманні фари, колісні диски на 18 дюймів, електрорегульований люк, передні крісла з підігрівом, а також фірмова система, яка зменшує ймовірність зіткнень через неуважність водія.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти