В мережі показали «Запорожець» за 300 тисяч доларів

В мережі показали фото доволі незвичайного варіанта Запорожця.

Даний ЗАЗ побудований на платформі Lotus Exige Cup, двигун взятий звідти. Від оригінальної машини тут хіба деякі кузовні елементи. По суті, цей автомобіль – вільна інтерпретація дизайнерського задуму “Горбатого” на агрегатах класичного британського купе. Творці чимало вклали сил і коштів, щоб створити унікальний…, мабуть, найправильніше класифікуватиме цей «Запорожець», як «продукт тюнінгу» — унікальний продукт тюнінгу. Достовірно можна сказати одне: ця машина – це найдорожчий «Запорожець» в історії (людства).

Його оцінили у 300 000 тисяч доларів. І за ці гроші, крім платформи і агрегатів від Lotus, в ньому є додаткові прилади в бардачку, зарядка для смартфона на місці попільнички, шкіряне оздоблення салону, спортивні ковші з чотириточковими ременями безпеки, система пожежогасіння, задні кватирки і скло, що автоматично відкриваються (для доступу повітря до двигуна) та фари від Harley-Davidson.

1.8 літровий мотор розвиває 260 к.с., що на 237 «конячок» більше, ніж у базового «965-го», але менше, ніж, скажімо, у вживаного Lamborghini Huracan, який можна купити за ті самі гроші.

Джерело ampercar.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти