В мережу потрапили фото нового Volkswagen Passat B9: чого чекати від моделі 2024 року

Поки всі виробники обклеюють моделі на тестах різнобарвними плівками, Volkswagen знайшов більш витончений спосіб приховати деталі під час випробувань. Вони використовують спеціальне маскування, максимально наближаючи зовнішній вигляд нового автомобіля до попереднього покоління. Однак це не допомогло новому Passat B9 втекти від камери фотошпигуна.

Мотори

До речі, це вже вдруге, коли ми можемо побачити новий універсал компанії, хай і в трохи прихованому образі. Тиждень тому на Нюрбургрингу був помічений чорний екземпляр, який був із гібридною силовою установкою. Наявність електродвигуна нового Passat видав лючок для зарядки на передньому крилі.

Сьогоднішній сірий варіант такого лючка не має. Це дає нам привід припускати, що покоління B9, як і раніше, буде продаватися з традиційним ДВС.

Що приховано під камуфляжем

Крім цього, як би сильно у Volkswagen не намагалися приховати будь-які подробиці, ми можемо бачити абсолютно інші передні фари. Якщо придивитися на їхній куточок, під імітацією кута фари від попереднього покоління можна побачити “війку”, що йде вбік крила, точно так, як у нового Golf 8.

Втім, задня оптика теж має дуже багато спільного із молодшою ​​моделлю бренду. З далека складається враження, що вона така, як на B8. Але інженери Volkswagen не дарма їдять свій хліб, у тому числі за створення камуфляжу. Особливо це видно, коли на наближеному порівнюєш ліхтарі Passat із універсалом Golf Variant.

Нову радіаторну решітку та протитуманні фари під камуфляжем розглянути складно. Але тут вже можна включити фантазію, враховуючи лише важливий факт – виробники використовують одну мову дизайну для всіх моделей одного покоління. Вузьку решітку ми бачили і на рестайлінговому Tiguan, і Golf 8, і на ID.4. Відповідно сміливо можна припустити, що Passat ця тенденція не омине.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти