В Україні випустили два унікальні автомобілі

На сторінці Кременчуцького завода комунальної техніки “АЛЬФАТЕКС” в соціальній мережі фейсбук, розповіли, що виробник передав замовнику дві одиниці сучасної ефективної техніки: каналопромивну машину АТ КП-0702 й дорожню комбіновану машину АТ МДК-9/14 з установкою для ямкового ремонту RENOVATOR 9/2.

В дописі пояснюється, що машина каналопромивна призначена для аварійного та профілактичного очищення каналізаційних та водостічних труб, відстійників, колодязів, водостічних приймачів. Спеціальне обладнання складається з цистерни, водяного насоса з приводом, барабана з намотаним рукавом, гідравлічної системи та допоміжного обладнання.

Насос і барабан з рукавом розміщені в опалювальному відсіку, що дозволяє використовувати машину протягом усього року.

А другий автомобіль, дорожня комбінована машина з установкою для ямкового ремонту призначена для цілорічного утримання міських та магістральних автодоріг з асфальтобетонним та цементобетонним покриттям. Це керована комп’ютером машина для ямкового ремонту доріг (покриття ремонтується струменево – ін’єкційним методом без попередньої підготовки), обладнання повністю автономне. Вона заповнює ями сумішшю бітумної емульсії й щебеню, використовуючи стиснене повітря.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти