У мережі показали дуже незвичайний Chrysler у кузові пікап

Автомобіль Chrysler PT Cruiser на думку багатьох журналістів – один з найпотворніших автомобілів, коли-небудь задуманих, але цей екземпляр має унікальну привабливість, оскільки він не схожий на жоден інший, який ми бачили раніше. Фактично він був перетворений з хетчбека дивної форми в пікап.

PT Cruiser зараз виставлений на продаж через eBay за ціною 44 500 доларів. Це великі гроші, якщо врахувати, що стандартні зразки можна легко знайти менш як за 10 000 доларів.

Цей PT Cruiser був значно модифікований вручну і тепер є дводверним пікапом з досить просторим кузовом. Продавець не повідомляє ніяких подробиць про те, хто побудував і модифікував Chrysler, але зазначає, що індивідуальне забарвлення надано House of Kolor і є сумішшю помаранчевого металіка і кремового. Фарба може бути не всім до смаку, але вона виразно впадає у вічі і її неможливо ігнорувати.

Крім перетворення пікапа і нової схеми забарвлення, PT Cruiser отримав хромовані передні грати, вихлопні труби і прозорі бризковики. Початковий люк був збережений, але тепер замкнений на місці. Будівельник також оснастив його бічними вікнами Lexan.

У той час як перетворення в пікап, безумовно, виділяє Chrysler , у лістингу зазначається, що ключові системи безпеки були відключені, такі як ABS, контроль тяги та подушки безпеки. На користь автомобіля працює той факт, що він проїхав лише 8600 миль (13840 км).

Джерело Сarscoops.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти