Новий Duster показали на перших шпигунських фото

Нове покоління кросовера Dacia Duster в камуфляжі помітили під час дорожніх випробувань в Іспанії.

Новий Duster 2024 модельного року – це повністю нове поколінням, а не рестайлінг, так що в його екстер’єрі, інтер’єрі та технічній частині мають відбутися суттєві зміни.

Прототип дуже гарно замаскували, але навіть через камуфляж на шпигунських світлинах можна помітити, що нове покоління Duster чекають суттєві зміни в передній частині кузова. Крізь тотальний камуфляж проглядаються вузькі фари з вбудованими ходовими денними вогнями, що обрамляють радіаторну решітку з логотипом марки посередині. Нижче розташуються вентиляційні отвори та центральний повітрозабірник.

На вигляд кросовер здається більш квадратним, хоча профіль машини виглядає плюс-мінус таким же, як зараз (за винятком дверних ручок і, ймовірно, нових ліній, які можуть бути приховані під плівкою).

В інтер’єрі нового покоління Дастера очікується поява нової інформаційно-розважальної системи з портретно-орієнтованим дисплеєм, а також якіснішими матеріалами обробки.

Якщо вірити останнім чуткам, новий Duster буде побудований на сучасній платформі CMF-B, що дозволить зробити кросовер сумісним з великою кількістю нових силових установок альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi.

Дебют нового Duster очікується наприкінці 2023 – на початку 2024 року. У продаж кросовер надійде не раніше за середину наступного року.

Джерело wheel-news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти