В Україні засвітився Запорожець із дверима Lamborghini

Автомобіль “Запорожець” постійно стає основою для безлічі незвичайних та унікальних тюнінг проектів. Які вже тюнінги нам тільки не доводилось бачити, але українські умільці вміють дивувати.

У мережі з’явилася інформація про “Запорожець” із незвичайною зовнішністю у стилі американських маслкарів та цікавим технічним наповненням, який створили в Україні.

Унікальний “спорткар” був зроблений на базі ЗАЗ-968 з іржавим кузовом. В той же час, враховуючи масштаб переробок, кузов, як і вся начинка автомобіля, були далеко не найважливішою складовою. Творці при переробці кузова розширили арки, змінили передню і задню частину авто. А для того, щоб машина мала більш “спортивний” вигляд, її пофарбували в чорний матовий колір.

Однією з найвидатніших деталей кузова стали його двері, які піднімаються нагору, як у справжніх суперкарів.

Крім доробок кузова, Запорожцю змінили і начинку, встановивши 2-літровий двигун на 115 к.с. від Opel Omega A. Коробку передач також взяли від Opel, тільки вже у моделі Vectra A. Також Vectra також стала донором деяких елементів підвіски. Портали та задні мости взяли у Daewoo Lanos. Враховуючи збільшення потужності, машині також доопрацювали і гальмівну систему.

Джерело avto.hyser.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти