У мережі показали найдорожчий кросовер від Renault

Компанія Renault випускає декілька цікавих кросоверів у своєму модельному ряду, включаючи як бюджетні, так і преміальні варіанти. Недавно французький автовиробник представив нову модель – кросовер Austral Coupe, який відрізняється спортивним дизайном з плавними лініями і купеподібним дахом.

Новий Renault Austral планується випустити до 2024 року. Фотографії машини вже потрапили до рук шпигунів і, засновуючись на цих зображеннях, Carscoops створили перші візуалізації майбутнього преміального кросовера від Renault. Цей автомобіль буде позиціонуватися як доступна альтернатива моделям BMW X4 і Audi Q3 Sportback.

Фото: Carscoops

Зовнішній вигляд Renault Austral Coupe відрізнятиметься більш стрімким профілем і гострою задньою частиною. У передній частині автомобіля буде присутній типовий стиль Renault, характерний для останніх років, з великими решітками радіатора та витягнутими фарами з підвійними світлодіодними сигналами.

Щодо салону, ймовірно, Renault Austral Coupe матиме аналогічний дизайн до стандартної версії Renault Austral 2023. Очікується, що автомобіль отримає віртуальну приладову панель, проекцію на лобове скло і 12-дюймовий сенсорний дисплей.

У руслі технічних характеристик, Renault Austral Coupe буде оснащений 1,3-літровим турбодвигуном з потужністю від 140 до 160 к.с., а також можливим гібридним приводом зі сумарною потужністю 200 к.с.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти