Нова Toyota Camry може радикально змінитися: фото

Незважаючи на рішення Toyota відмовитися від моделі Camry в Японії, в інших країнах цей популярний седан залишиться в продажу. Очікується, що незабаром нас чекає представлення нового покоління цього автомобіля, яке приготує декілька сюрпризів для фанатів цього 4-дверного седана.

Дизайн нової Camry ще не відомий, але незалежні дизайнери з порталу Burlappcar опублікували свої рендери, показуючи один із можливих варіантів зовнішнього вигляду нової Camry. Вони використали елементи дизайну оновленого гібрида Prius та сучасної 4-дверної Crown, щоб створити сучасний образ автомобіля.

На рендері нової Camry видно незвичайну світлотехніку спереду, з довгою світлодіодною смугою, що простягається вздовж капота, а також вузькі основні блоки фар. Також видно новий бампер з простими формами, вертикальними вирізами по боках та широким повітрозабірником знизу. Боковини кузова мають рельєфні висоти, що надають їй стильний вигляд.

Цей варіант дизайну Camry відповідає останнім заявам компанії про більш виразний і сучасний зовнішній вигляд нового покоління, а також про збільшення розмірів.

Щодо технічних характеристик автомобіля, наразі мало відомостей. Очікується, що нова Camry буде заснована на платформі TNGA-K, яка використовується в поточному поколінні.

Лінійка двигунів нової Camry, ймовірно, включатиме оновлений 2,5-літровий бензиновий двигун та гібридну систему. Однак, деталі щодо двигуна ще не відомі. Можливо, існуючі двигуни будуть покращені. Очікується, що 3,5-літровий V6 не буде доступний, і на його місце буде запропонована 2,4-літрова турбочетвірка з потужністю 265 к.с.

Офіційна презентація нового покоління Toyota Camry запланована на 2024 рік.

Джерело wheel-news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти