У мережі показали повністю новий Duster

Компанія Dacia, що входить до Renault, готується до прем’єри одного з найочікуваніших проектів – третього покоління кросовера Duster (заводський індекс P1310). Дебют автомобіля наближається, про що свідчить інформація авторитетного французького видання L’argus, дизайнери якого вже підготували перші рендери новинки.

За словами журналістів L’argus, прем’єра повністю нового Duster відбудеться не в наступному році, як очікувалося раніше, а вже в 2023 році (імовірно, у листопаді). Кросовер надійде в продаж на початку наступного року.

За опублікованими зображеннями видно, що зі зміною покоління “Дастер” кардинально змінить свій зовнішній вигляд, ставши брутальнішим і агресивнішим в дизайні. Екстер’єр автомобіля буде інспірований концептом Bigster 2021 року.

Плавні лінії кузова будуть замінені різкими гранями, а сам форм-фактор позашляховика буде мати прямокутні пропорції.

Очікується, що довжина автомобіля становитиме 4340 мм, що дозволить збільшити простір всередині.

Деталей щодо технічних характеристик поки немає. Проте, зважаючи на введення в Європі стандарту “Євро-7”, новий Duster, скоріш за все, буде гібридом. Силова установка може складатися з поєднання 1,6-літрового двигуна внутрішнього згоряння і електромотора, загальна потужність яких становитиме 140 кінських сил.

У Dacia мають намір зберегти всі позашляхові якості Дастера і навіть покращити їх завдяки фірмовій системі e-AWD (електричний задній диференціал), розробка якої перебуває на фінальній стадії.

Щодо цін, французькі журналісти стверджують, що мінімальна вартість нового Duster третього покоління в Європі становитиме 19 тисяч євро.

Джерело wheel-news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти