Електричний Cadillac Escalade помічено за кілька годин після анонсу

Майбутній електричний позашляховик Cadillac Escalade IQ, який був офіційно анонсований компанією на 2025 рік, вже з’явився на радарі фотошпигунів всього кілька годин після оголошення. Зафотографований камуфльований прототип майбутнього флагмана електричної лінійки був помічений під час дорожніх випробувань.

Дебютний показ електропозашляховика заплановано на кінець 2023 року. За словами компанії, він поєднає в собі “майстерність, технології та продуктивність” знаменитого паливного Escalade. Незважаючи на це, зовнішність автомобіля буде відрізнятися, і навіть під камуфляжем це видно.

Cadillac Escalade IQ буде більш витонченим, зберігаючи традиційні квадратні фари. Камуфляж унеможливлює докладне розглядання деталей зовнішнього кузова електропозашляховика, але деякі риси все ж помітні. Наприклад, пологий дах. Очікується, що Escalade IQ матиме підсвічувану передню панель, подібну до електричного кросовера Cadillac Lyriq та майбутнього флагманського седана Celestiq. Також на фотографії видно масивні 24,0-дюймові восьмиспицеві колісні диски в стилістиці Celestiq, довгий капот, нахилений назад лобове скло та вертикальні задні фари.

На жаль, повністю оголошеного салону ще немає доступних зображень. Єдине фото, яке було оприлюднене, показує передню панель позашляховика, яка прихована під камуфляжем. Ймовірно, під ним розташований 55,0-дюймовий дисплей, складений з двох окремих екранів. Існує також можливість, що Escalade IQ буде мати 11,0-дюймовий центральний екран та окремий 8,0-дюймовий екран для пасажирів заднього ряду.

Що стосується технічних характеристик майбутнього позашляховика, поки немає конкретних даних. Однак відомо, що він буде побудований на платформі Ultium. Є можливість, що силові установки Escalade IQ будуть запозичені з пікапів GMC Hummer EV або GMC Sierra EV Denali Edition 1. Останній може поділитися з майбутнім флагманом двигуном з подвійним мотором, який розвиває 764 к.с. та 1063 Нм крутного моменту. Також існує можливість, що електропозашляховик отримає три електродвигуни з комбінованою потужністю 842 к.с. або навіть 1000 к.с.

Джерело Сarscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти