Новий Porsche Taycan помітили під час тестів

Можна з упевненістю стверджувати, що 2022 рік виявився складним для продажів Taycan. Обсяг поставок знизився на 16 відсотків до 34 801 одиниці, що не було найкращим показником для Porsche.

Компанія Porsche пояснила це зниженням обсягів продажів через проблеми з ланцюгом поставок. Однак і в першому кварталі 2023 року продажі продовжили падати, скоротившись на 3 відсотки порівняно з аналогічним періодом минулого року. За період з січня по березень завод у Цуффенхаузені випустив всього 9152 автомобілі.

У той же час, проводяться випробування середнього оновлення моделі для підтримки продажів. Шпигуни помітили прототип, який відпочивав на Нюрбургринзькій трасі та мав зміни в дизайні, приховані камуфляжем в колір кузова. Зауважимо напис “HD Matrix” всередині фар, що вказує на використання нової технології, вперше представленої у Cayenne 2024 року як додаткового обладнання. Кожна фара має більше 32 000 пікселів і може автоматично налаштовувати яскравість в більш ніж 1000 різних варіаціях.

Про зміни в передньому бампері важко судити, оскільки він має чорні пластикові деталі, які приховують, ймовірно, новий дизайн. Бічний профіль залишається практично незмінним. Також варто зазначити, що давно не бачили чорно-білий герб Porsche на центральних ковпаках коліс.

Найбільш помітні зміни відбулися у задній частині автомобіля, де прототип мав непомітний спойлер. Ймовірно, це резервується для спеціальної версії, хоча не такої гарячої, як інші тестові автомобілі, які були помічені з масивним заднім антикрилом. Задній бампер також замаскований на краях, щоб приховати внесені зміни.

На одному з шпигунських знімків можна зазирнути всередину кабіни, де приладова панель, здається, була трохи модифікована. Область над цифровою панеллю приладів виглядає більш насиченою, оскільки екран більше не так видно. Салон виконаний у чорному кольорі з використанням алькантари та шкіри, а під центральним підлокітником помічена пляшка або фляга з логотипом Porsche.

Наразі невідомо, чи планує Porsche спочатку представити оновлену версію Panamera чи оновлений Taycan. Логічно припускати, що один з цих автомобілів з’явиться на ринку у другій половині року.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти