У мережі показали новий Toyota Land Cruiser Prado: перші фото та подробиці

Навіть не дочекавшись анонсу нового покоління Toyota Land Cruiser Prado, японські ЗМІ уже активно розглядають його дизайн та технічні характеристики.

Японський журнал BestCarWeb створив свою власну цифрову візуалізацію зовнішнього вигляду нового Prado, додавши до цих зображень кілька технічних подробиць.

На опублікованих рендерах видно, що новий Land Cruiser Prado буде мати дизайн, схожий на його старшого родича, Land Cruiser 300. Автомобілі матимуть подібні бокові панелі, але передня та задня частини будуть відрізнятися.

Наприклад, новий Prado отримає більш агресивну передню оптику у формі літери “C” та широкі вертикальні ламелі в решітці радіатора, відмінні від горизонтальних ламелей у його більшого супутника.

Крім того, автомобіль матиме власні передні та задні бампери, а також оригінальні задні фари, які об’єднуються тонкою смугою світлодіодів на кришці багажника.

Поки немає офіційної інформації про технічні характеристики нової моделі, але поширюються чутки, що новий Prado буде комплектуватися гібридною трансмісією, яка зараз використовується у Toyota Tundra.

Ця трансмісія отримала назву i-Force Max і використовує 3,5-літровий бензиновий V6 двигун з подвійним наддувом, який розвиває 437 кінських сил та 790 Нм крутного моменту. Таке обладнання також розглядається для більшого Land Cruiser 300.

Очікується, що офіційна прем’єра нового Toyota Land Cruiser Prado відбудеться наприкінці 2023 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти