Honda готує новий недорогий кросовер

У червні Honda планує представити свій новий компактний кросовер під назвою Elevate, який довго очікували. Початок продажів заплановано на середину літа, а наразі автомобіль перебуває на фінальних етапах випробувань.

З’явилися нові фотографії прототипу автомобіля, зняті камерами спостереження на одній з доріг. Хоча якість зображень не надто висока, прототип все ще сильно закамуфльований, що не дозволяє докладно розглянути його зовнішній дизайн.

Очікується, що зовнішній вигляд Elevate буде натхненний глобальними моделями Honda в сегменті компактних позашляховиків, включаючи новий CR-V. Якщо це підтвердиться, то кросовер отримає характерну радіаторну решітку з товстою хромованою вставкою та сітчастим внутрішнім малюнком, повністю LED-освітлення, виразні колісні арки і акулоподібну антену.

У списку оснащення моделі планується наявність мультимедійної системи з сенсорним дисплеєм, клімат- та круїз-контролю, камери кругового огляду, амбіентного підсвічування салону та задніх повітроводів для пасажирів.

Щодо технічних характеристик Elevate наразі майже немає відомостей, але є чутки, що під капотом кросовера буде 1,5-літровий атмосферний бензиновий двигун з потужністю 121 кінську силу та 145 Нм крутного моменту. Двигун буде доступний як з механічною коробкою передач, так і з варіатором.

У майбутньому до ряду двигунів кросовера також може долучитися гібридна установка, яку автомобіль запозичить у седана City.

Головними конкурентами для Honda Elevate стануть бестселери сегменту компактних позашляховиків, такі як Hyundai Creta, Kia Seltos та Skoda Kushaq. Орієнтовна ціна автомобіля коливатиметься від 1,2 до 1,7 мільйонів індійських рупій або 700 тисяч гривень.

Джерело wheel-news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти