Porsche анонсував прем’єру спорткару майбутнього

8 червня під час онлайн-трансляції відбудеться презентація таємничого концепту. Цього року Porsche відзначатиме 75-річчя отримання загального дозволу на експлуатацію своїм родстером Porsche 356 No.1 у 1948 році. В рамках цієї події компанія проведе спеціальний захід, присвячений 75 рокам спортивним автомобілям Porsche.

Презентація буде розподілена на п’ять актів: “Спадщина”, “Дух часу”, “Перформанс”, “Піонерський дух” та “Мрії”. Головною подією останнього акту буде показ концепту “спорткару майбутнього”, який згодом стане серійним автомобілем.

За певними натяками ім’ям нового концепту може стати Porsche 911, оскільки різні версії “911” супроводжують анонс. Компанія вже показала фото цього концепту. Також можливо, що він виступить в якості передвісника електричних моделей Boxster і Cayman, які плануються до випуску у 2025 році.

Онлайн-трансляція події розпочнеться 8 червня о 22:40 за київським часом і буде доступна німецькою та англійською мовами. 9 червня також у музеї Porsche відбудеться акція під назвою “Ті, що рухаються мріями. 75 років спортивним автомобілям Porsche”.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти