Mitsubishi демонструє новий загадковий компактний кросовер

Перед серпневим дебютом було представлено компактний кросовер Mitsubishi на 2024 рік, який буде оснащений звуковою системою, розробленою Yamaha.

Mitsubishi вирішила використати свій логотип на Renault Captur для моделі ASX 2023 року, доступній в Європі, але цей крок не буде зроблений в регіоні АСЕАН. Презентація нового маленького кросовера відбудеться у серпні на Міжнародному автосалоні в Індонезії, після чого автомобіль з’явиться в продажу у країнах, що входять до Асоціації держав Південно-Східної Азії. Виробник поки що не розголошує назву моделі, але було оприлюднено кілька тизерів, які демонструють зовнішній вигляд та салон автомобіля.

Якщо ви помітили, що ця світлодіодна сигнатура заднього світла може виглядати вам знайомою, то це через те, що подібний дизайн був показаний в жовтні 2022 року. Цей новий кросовер ймовірно є серійною версією концепту XFC, зокрема оскільки останній був розроблений для ринку АСЕАН. Однак Mitsubishi не виключає можливості розширення доступності моделі, якщо вона буде успішною у цільових країнах.

Кросовер, який ще не отримав офіційної назви, буде першим автомобілем, який отримає переваги нової звукової системи від Yamaha. Це поки що все, що Mitsubishi розкриває про цю модель, але варто згадати, що концепція була розроблена з функцією водіння на мокрій дорозі, а також трьома додатковими режимами вибору: стандартним, для гравійних доріг і для бездоріжжя.

Mitsubishi планує значно розширити свій модельний ряд, оскільки цей маленький кросовер є лише одним із багатьох автомобілів, які незабаром з’являться. На виході також очікуються XRT, наступне покоління Triton (відомий як L200 на деяких ринках), Delica Mini, гібридний Xpander і міні-автомобіль Colt на базі Renault Clio. Згідно з дорожньою картою, опублікованою в березні, до 2025 року планується випуск позашляховика зі справжнім рамним кузовом, а також трьорядного позашляховика і дворядного гібридного позашляховика.

Крім того, до 2028 року планується випуск повністю електричного пікапа і дворядного позашляховика без двигуна внутрішнього згоряння. Mitsubishi також випустить додаткові автомобілі, розроблені спільно з Renault і Nissan. Очікується, що електрифіковані автомобілі складатимуть половину продажів до 2035 року, коли всі транспортні засоби будуть гібридними або повністю електричними.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти