Представили новий Mitsubishi Colt

Марка Mitsubishi офіційно презентувала нову генерацію свого хетчбека Colt. Виробництво цього автомобіля розпочнеться у вересні, а продажі в Європі стартують восени 2023 року.

Компанія Mitsubishi представила свій новий Colt, який є новим поколінням цієї моделі. Габарити новинки майже повністю збігаються з актуальною версією хетчбека Renault Clio. Виробництво нового Colt буде здійснюватись у Туреччині на заводі, де також виготовляють Clio, в рамках альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi.

Зовнішній вигляд нового Mitsubishi Colt нагадує французьку модель, але він має свої особливості. Його передня частина має інший дизайн, а також відрізняється у бамперах та освітленні. Двигуни в новому японському хетчбеку майже такі ж самі, як у моделі Clio, за винятком того, що найпотужніша версія Colt з 1,3-літровою турбованою чотирициліндровою установкою не доступна. Клієнтам в Європі будуть доступні три варіанти двигунів.

Базовий варіант оснащений 1,0-літровим атмосферним двигуном потужністю 67 к.с., який поєднується з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Далі йде версія з турбованим двигуном потужністю 91 к.с., для якої передбачена шестиступінчаста механічна коробка передач.

Найпотужнішим варіантом буде Colt з гібридною силовою установкою, яка базується на 1,6-літровому атмосферному двигуні та двох електромоторах. Сумарна потужність цього варіанта складає 143 к.с., і він єдиний, у якого є автоматична коробка передач.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти