Власник ексклюзивної BMW I7 в Україні став “героєм парковки”

Нещодавно ми повідомляли про появу у Києві одного з найсучасніших електроседанів від BMW – моделі i7. Виявляється, тепер таких автомобілів на вулицях Києва стало кілька, і їх власники не завжди є прикладними водіями. Нещодавно знову помітили ще одну BMW i7, припарковану на парковці біля ТРЦ у Києві.

Звісно, новина про наявність не одного, а кількох BMW i7 на вулицях Києва є радісною, але поведінка власника автомобіля, який порушує правила дорожнього руху і не проявляє поваги до інших водіїв, є обтяжливою. На опублікованому фото можна побачити, що водій BMW не тільки зайняв два паркомісця, але й забрав два місця для людей з інвалідністю.

Варто відзначити, що ціни на цей автомобіль починаються від 116 тисяч євро (близько 4,63 млн гривень). Він оснащений двома електромоторами загальною потужністю 544 к.с. та може розганятися до 100 км/год за 4,7 секунди. Батарея об’ємом 101,7 кВт·год забезпечує запас ходу до 625 кілометрів на одному заряді.

Це свідчить про те, що BMW i7 є дорогим та потужним електромобілем, проте поведінка власника, який не дотримується правил паркування та порушує права людей з інвалідністю, залишає бажати кращого.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти