В українському гаражі знайшли унікальний “Запорожець”

У Телеграм-каналі “Київ Автомобільний” з’явилося фото незвичайного “Запорожця”, який був створений на основі моделі ЗАЗ-968М. Цей унікальний екземпляр був виявлений у старому гаражі в Києві, де майстри місцевого автосервісу намагалися перетворити його на спортивний автомобіль, але досягли лише певного рівня.

Зовнішній вигляд “Запорожця” зберігає передню частину та задньорозташований двигун, що є характерними для цієї моделі. На верхній частині авто помітна трубчаста рама, яка надавала б йому вигляд родстера. Задній вигляд творіння київських майстрів вражає своєю фантастичністю, нагадуючи про сцени з фільмів науково-фантастичного жанру.

Фото: Київ Автомобільний

На фото видно, що “Запорожець” був оснащений паливною системою з двома вертикальними карбюраторами Weber, які були німецького виробництва. Також було змінено ходову частину і встановлені стильні колісні диски від Pontiac Firebird третього покоління. Але, враховуючи те, що цей автомобіль був витягнутий з гаража за допомогою іншого “Запорожця”, можна припустити, що творіння київських майстрів не знаходиться у робочому стані.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти