Представили оновлений Land Rover Discovery Sport

Британський виробник автомобілів Jaguar Land Rover, що недавно перейменувався на скорочену назву JLR, презентував оновлений кросовер Discovery Sport 2024 модельного року. Це вже третє оновлення цієї моделі з моменту її випуску у 2015 році.

Оновлений Land Rover Discovery Sport вражає зміненим салоном та сучасними технологіями, доступними у версіях з “м’яким” гібридом. Зовнішність автомобіля відрізняється трохи модифікованою решіткою радіатора з більшими елементами, а також колісними дисками іншого дизайну.

Фото: landrover.com

Салон нової моделі розрахований на 7 пасажирів, включаючи водія, і оснащений електронною панеллю приладів, новим селектором коробки передач, 3-спицевим кермом і оновленою мультимедійною системою Pivi Pro з 11,4-дюймовим сенсорним екраном. Також автомобіль має підтримку бездротового Apple CarPlay та поліпшену систему контролю якості повітря в салоні, а також кілька портів зарядки USB Type-C для гаджетів.

Фото: landrover.com

Опціонально доступний панорамний скляний дах, який візуально розширює простір салону. Клієнти Land Rover Discovery Sport можуть обирати між шкіряним та м’яким тканинним оздобленням, виготовленим з переробленого поліефірного мікроволокна. Задні сидіння складаються у пропорції 40:20:40, що збільшує об’єм багажного відсіку до 1794 літрів.

Оновлений кросовер Land Rover Discovery Sport доступний з кількома варіантами силових установок. Гібридна версія оснащена 1,5-літровим бензиновим турбомотором Ingenium, який працює в парі з електродвигуном і літій-іонним акумулятором ємністю 14,9 кВт*год, що дозволяє автомобілю проїхати до 61 км на електриці. Також в новій моделі доступні бензинові двигуни P250 і P200 Ingenium, а також дизельні двигуни D200 і D165 Ingenium, кожен з яких має покращену систему “м’якого” гібрида з 48-вольтовим акумулятором.

Фото: landrover.com

Оновлений Land Rover Discovery Sport доступний для замовлення на британському ринку за початковою ціною 44 790 фунтів стерлінгів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти