Стало відомо, як буде виглядати повністю новий Duster

Компанія Dacia, яка входить до складу Renault, готується до важливої прем’єри – третього покоління кросовера Duster (індекс P1310 від заводу).

За даними авторитетного французького видання L’argus, дебют нового автомобіля наближається, і дизайнери вже підготували перші рендери цієї моделі.

Фото: L’argus

За інформацією наших колег, прем’єра цілком нового Duster відбудеться не в 2024 році, як очікувалося раніше, а вже в 2023 році, ймовірно в листопаді. Автомобіль надійде в продаж на початку наступного року.

За рендерами видно, що нове покоління Duster має радикально змінений зовнішній вигляд, він отримає більш брутальний і агресивний дизайн. Екстер’єр автомобіля буде натхненний концептом Bigster 2021 року.

Гладкі лінії кузова будуть замінені на грані, і форма позашляховика буде мати прямокутні пропорції.

Планується, що довжина автомобіля становитиме 4340 мм, що дозволить збільшити простір всередині автомобіля.

Фото: L’argus

Наразі немає докладної інформації про технічні характеристики цього автомобіля. Однак, з урахуванням введення в Європі стандарту “Євро-7”, ймовірно, новий Duster буде гібридом. Його силова установка може включати 1,6-літровий двигун внутрішнього згоряння та електромотор, загальна потужність яких становитиме 140 кінських сил.

Dacia має намір зберегти всі позашляхові можливості Duster і, можливо, покращити їх завдяки системі e-AWD (електричний задній диференціал), розробка якої знаходиться на завершальній стадії.

Щодо цін, французькі журналісти повідомляють, що початкова вартість третього покоління Duster в Європі становитиме 19 тисяч євро.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти