Новий Peugeot 208: перші шпигунські фото

У минулому році Peugeot 208 став найбільш продаваним автомобілем в Європі, з реалізацією 206 816 машин. Це дозволило йому зайняти лідируючу позицію, позбавивши VW Golf першості після його 14-річного правління. Це також відновило позицію бренду Peugeot на першому місці, яке востаннє вони займали у 2007 році, коли їхній попередник, Peugeot 207, очолив рейтинг продажів.

Хоча Peugeot 208 був представлений в березні 2019 року, за декілька місяців перед Peugeot 2008, компанія вирішила надати перевагу оновленню зовнішнього вигляду кросовера, який ми побачили в травневих шпигунських фото. Логічно припустити, що субкомпактний хетчбек не буде значно відставати і отримає близькі оновлення, що й його кросоверний еквівалент. На цих перших шпигунських фотографіях видно електричний Peugeot 208 з аеродинамічними колісними дисками, які приховані під камуфляжем.

Фото: motor1

Задня частина автомобіля також отримала оновлені задні фари, що були запозичені з Peugeot 2008 останнього покоління, з мотивом трьох кігтів. Ми припускаємо, що цей мотив також буде присутній на передньому бампері, оскільки кросовер має три вертикальні полоски. Новий дизайн легкосплавних дисків і свіжі колірні варіанти завершать зовнішні оновлення. Крім того, новий Peugeot 208 буде доступний з новими легкосплавними дисками розміром від 16 до 18 дюймів, а також з різними кольоровими варіантами, такими як Selenium Grey і двотонна модифікація GT з чорним дахом і чорними кришками дзеркал.

Шпигуни також поглянули всередину машини, де, очевидно, Peugeot 208 отримає оновлення, що були впроваджені в кросовер Peugeot 2008. Усі версії 2008 тепер оснащені 10-дюймовим сенсорним екраном, а модифікації Allure і GT мають новий 10-дюймовий цифровий дисплей для водія з 3D-ефектом. Оскільки цей прототип є електромобілем, очевидно, він оснащений автоматичною коробкою передач. Однак, Peugeot також планує встановити новий важіль перемикання передач, який був впроваджений у 2008 з ручним керуванням, на модель 208.

Фото: motor1

У вересні 2022 року модель e-208 отримала оновлений електродвигун від Stellantis з потужністю 156 к.с., що на 20 к.с. більше, ніж раніше. Крутний момент залишився незмінним і становить 260 Нм. Електродвигун живиться від акумуляторної батареї з напругою 400 В і ємністю 48,1 кВт-год, що забезпечує збільшений запас ходу на 10,5% до 400 км за стандартом WLTP.

У випадку моделі 2008, на початку наступного року планується введення нового гібридного варіанта з 136-сильним бензиновим двигуном і шестиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Автоматична коробка передач буде включати електродвигун, і Peugeot заявляє, що споживання палива знизиться на 15% порівняно з негібридною версією. Крім того, очікується, що кросовер буде проводити більше 50% часу в електричному режимі під час руху по місту.

Оновлені моделі 2008 і e-2008 надійдуть у продаж цього літа, а оновлений Peugeot 208 очікується наприкінці поточного року або на початку 2024 року.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти