Назвали найкращий бюджетний седан 2023 року

Експертна оцінка визначила найкращий доступний новий седан 2023 року, серед чотирьох популярних сучасних моделей. Фахівці з журналу Car and Driver вирішили порівняти недорогі седани масового сегменту, не залучаючи до змагання преміальні дорогі машини. У змаганні брали участь Toyota Camry, Subaru Legacy, Honda Accord та Hyundai Sonata.

Ось рейтинг недорогих седанів 2023 року, визначений експертами:

– Honda Accord

– Hyundai Sonata

– Toyota Camry

– Subaru Legacy

Після ретельних тестувань та безпосередніх порівнянь, переможцем став Honda Accord. Авторам сподобалися плавність ходу та ефективність витрати палива. Проте, відзначили обмежений перелік обладнання та використання дешевих оздоблювальних матеріалів як недоліки цієї моделі.

Щодо інших трьох моделей, у них виникли деякі недоліки. У Hyundai Sonata не сподобалася система гальмування, а в Toyota Camry – погана шумоізоляція. Subaru Legacy був помічений за високою ціною порівняно з конкурентами, хоча має потужні двигуни та просторий салон.

У списку переваг Toyota Camry зазначили якісне складання автомобіля. Hyundai Sonata отримав визнання за стильний дизайн та гарне оздоблення салону.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти