В Україні раптово «воскрес» проданий на запчастини в США електрокар Tesla

Виконавчий редактор CNBC Джей Яроу розповів своїм підписникам у Твіттері дивовижну історію «життя після смерті» його колишнього електрокара Tesla Model X. Півроку тому чоловік продав автомобіль на запчастини в Штатах, а тепер він раптово почав подавати ознаки життя в Україні.

Яроу заявив, що дізнався про «воскресіння» свого Tesla випадково – після того, як давно забута ним машина почала відправляти повідомлення на його телефон. Включивши геолокацію, колишній власник дізнався, що електрокар (або те, що від нього залишилося) мешкає тепер на Півдні України. При цьому нові власники навіть примудрилися використовувати підключений до авто додаток Spotify, щоб слухати музику.

Пост Яроу у соцмережі на цю тему викликав живу дискусію, зібравши мільйони переглядів. На публікацію відреагував технічний директор фірми автомобільної безпеки Canis Labs Кен Тінделл, який пояснив, що такі випадки можуть мати місце не тільки з Tesla. При цьому він визнав, що це справді може загрожувати безпеці через витік персональних даних колишнього власника.

Джерело Твіттер Джея Яроу
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти