Ціни на пальне в Україні: де вигідніше заправитись

Українські водії вже звикли, що ціни на пальне останнім часом постійно ростуть, тому зараз так важливо знайти АЗК де буде найпривабливіша ціна. То де ж заправитись вигідно, але при цьому якісним, пальним на початку нового тижня?

Видання “Твоя МАШИНА” на основі даних моніторингу консалтингової компанії НАФТОРИНОК з’ясувала актуальну вартість пального серед найпопулярніших національних мереж АЗК.

Ціни на пальне станом на 11.09.2023 наступні:

Виходячи з вище наведених даних, лідером є мережа АЗК UPG: ГАЗ — 24грн, ДП — 51,90грн, А-95 — 53,90грн, А-95+ — 55,90грн, A-100 — 60,90грн

Ми запитали у аналітика консалтингової компанії НАФТОРИНОК – Олександра Сіренко, за рахунок чого деякі АЗК можуть тримати ціну стабільною і не підвищувати вартість на пальне.

“Для багатьох водіїв не є новиною, що з кінця серпня нафта стрімко дорожчає і вже в першій декаді вересня перетнула межу в $90 за барель. Це штовхає ціну пального на АЗК до позначок в 55-60 грн/л. Проте компанії використовують свої переваги, економічні, логістичні для того щоб зберегти ціни без підвищення. До прикладу, мережа UPG завдяки найбільшому парку бензовозів та розвитку інфраструктурних проектів в портах Польщі, для своїх клієнтів в Україні зафіксували ціну на бензини та дизпальне.”, зазначив експерт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти