Українські водії Lada почали сором’язливо маскувати російські авто: фото

Незважаючи на збройну агресію РФ та повномасштабне вторгнення, на українських дорогах нерідко можна помітити автомобілі російського виробництва, які в минулому користувались активним попитом в Україні. При цьому зараз машини виробництва країни-терориста деякі водії намагаються сором’язливо замаскувати, побоюючись негативних наслідків.

Про один такий випадок пише видання «ТопЖир». Власник Lada Largus Cross вирішив обдурити оточуючих, замінивши розміщений на решітці радіатора логотип автобренду на значок Peugeot. Очевидно, автомобіліст подумав, що так йому під час війни ніхто не висуне претензій за можливу любов до російського автопрому.

Lada Largus Cross є 5- або 7-місцевою псевдовнедорожной версією універсала класу “В”. Модель вперше була представлена публіці у серпні 2014 року на автосалоні у Москві. До 2022 року автомобілі Lada вільно продавалися в Україні через місцевих дистриб’юторів. Більше того, Запорізький автозавод у рамках співпраці із французькою компанією Renault збирав на своїх потужностях такі моделі, як Lada Vesta, Lada Largus, Lada Granta, Lada 4×4, Lada Niva та Lada X-ray.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти