Скандально відоме авто Брітні Спірс виставили на продаж: відео

Музей Volo в американському штаті Іллінойс виставив на продаж Mercedes-Benz CLK350 2006 року. Кабріолет оцінюють у 70 тисяч доларів, оскільки в минулому він належав відомій співачці Брітні Спірс.

Зазначається, що поп-зірка купила Mercedes у 2007 році для особистих потреб. Тоді ж у Брітні почався складний період у житті, пов’язаний із наркозалежністю та шлюборозлучним процесом. З цієї причини папараці активно полювали за знаменитістю та, відповідно, її помітним кабріолетом.

CLK350 встиг неодноразово стати героєм світської хроніки через численні порушення Спірс правил дорожнього руху та навіть ДТП. У 2008 році співачка перестала керувати автомобілем через лікування від наркозалежності та судових обмежень. Ще за три роки машину викупив музей.

Mercedes CLK350 наводиться в рух 3,5-літровим 272-сильним V6, що працює в парі з 5-ступінчастою АКПП. Салон має обробку шкірою та деревом, а до списку оснащення входять клімат-контроль, електропакет та навігація. Машина Брітні Спірс має пробіг лише 40 тисяч кілометрів.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти