Дешевий пікап Ford став хітом продажу: що в ньому особливого

Пікап Ford Maverick дебютував у 2021 році і став справжнім бестселером на автомобільному ринку. Покупці цінують авто за низьку ціну, продуктивність, оснащення та практичність.

Зазначається, що у третьому кварталі 2023 року лише у США дилери Ford продали майже 24 тисячі Maverick. З початку року американці купили понад 66 тисяч таких авто. Це більше, ніж популярні пікапи Ford Ranger, Chevrolet Colorado, Jeep Gladiator, Honda Ridgeline, Nissan Frontier, Nissan Titan та GMC Canyon. Прямий конкурент Maverick в особі Hyundai Santa Cruz продавався з початку року більш ніж у два рази рідше – 29 083 штук.

Ціна на Maverick стартує від 23 400 доларів. Авто має довжину 5073 мм при колісній базі 3076 мм. У моторну гаму входять 292-сильний гібрид із витратою палива в місті 5,6 літра на 100 км, а також 2,0-літровий 253-сильний EcoBoost. Пікап пропонується у передньо- та повнопривідній модифікації.

У базову комплектацію входять система екстреного гальмування, автоматичне перемикання світла фар. Опціонально доступні адаптивний круїз-контроль, система утримання у смузі, моніторинг сліпих зон, а також інші технології допомоги водію.

Джерело Ford
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти