В Україні масово закривають АЗС: в чому причина

В Україні масово закривають АЗС однієї мережі. Державна податкова служба звинувачує у порушеннях законодавства власників, але останні вважають, що вся справа в упередженому відношенні.

Йдеться про мережу Avantage7. У компанії по Україні 89 заправних станцій, 71 з них уже відібрали ліцензію. У тому числі по Київській області закрито 18 АЗС.

У мережі заявили, що для припинення діяльності більшої частини станцій ДПС використала формальну причину. Такою стало ненадання відомостей про зміну юридичної адреси. У жовтні головний офіс Avantage7 переїхав із Києва до Вінниці, але у податковій нібито затягнули з розглядом документів. Це спричинило наслідки. У компанії при цьому дуже різко відреагували на рішення ДПС.

“Завтра вранці АЗС Київської області припинять працювати. Прогнозуємо ціну на газ – 32 гривні/літр. Чекайте. Ви вважаєте, що ми такі, чи не подали зміни до ліцензії? Просто вони не можуть нічого знайти, тому вигадують формальні причини, щоби зупинити нас”, — йдеться у повідомленні прес-служби Avantage7.

Джерело Прес-служба Avantage7
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти