Простоявший 8 років на сміттєзвалищі Mercedes завели з першого разу: відео

В Естонії на одному з приміських звалищ було виявлено занедбаний автомобіль Mercedes 200D W124. Авто виявилось майже у справному стані і мало пробіг лише 287 800 км.

Цей седан простояв на звалищі просто неба близько 8 років, і це, безумовно, вплинуло на його зовнішній вигляд. Кузов цього раритетного Mercedes серйозно зазнав корозії, а фарбування відсохло на деяких ділянках. Фари, задні ліхтарі та скло втратили свій початковий блиск. Крім того, хромовані елементи потьмяніли.

Інтер’єр німецького седана також постраждав від довгих років занедбаності, ставши бруднішим і вицвілішим. Моторний відсік, хоч і забруднений, залишився цілим. Єдине, чого не було, це акумулятору і шлангів. Двигун залишився у відносно хорошому стані, з досить чистим маслом та повітряним фільтром.

Фахівці, які вирішили відновити цей Mercedes і повернути його на дорогу, розпочали роботу. Вони провели ретельне очищення автомобіля, встановили новий акумулятор, заправили свіже паливо та охолоджувальну рідину. І на подив усіх, машина завелася. Вона навіть змогла проїхати невелике коло довкола майстерні, хоч із вихлопної труби виходив дим. До того ж седан продовжував працювати, навіть якщо запалення було вимкнено. Майстри готові розпочати повну реставрацію Mercedes 200D W124.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти