Рідкісний 30-річний Porsche з пробігом 10 км продають за 2,5 млн доларів: фото

На аукціоні Bonhams в Абу-Дабі представлено рідкісний екземпляр Porsche 911 Carrera RSR 3.8 1993 року. Цей спорткар є одним із всього десяти існуючих, і лише дві з цих моделей призначені для загального використання.

Porsche 911 Carrera RSR 3.8 був створений спеціально для участі у гоночних заходах. Автомобіль оснащений 3,8-літровим боковим шестициліндровим двигуном, що видає близько 350 кінських сил. З легкою вагою 1210 кг він здатний розганятися до 100 км/год всього за 3,7 секунди.

Цей конкретний екземпляр Porsche 911 Carrera RSR 3.8 виставлений на продаж із початковою ставкою від 2 до 2,5 мільйона доларів. Автомобіль має напрочуд маленький пробіг всього 10 кілометрів. Він був збережений у гаражі і залишається практично в новому стані, покритим консерваційним мастилом, і вимагає лише ретельного очищення від бруду та пилу.

Цей Porsche 911 Carrera RSR 3.8 є не тільки колекційним екземпляром, але й справжньою “капсулою часу” з винятково низьким пробігом, що робить його особливо цінним для колекціонерів і любителів раритетних автомобілів.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти