Volkswagen випустить відразу 4 нові бюджетні автомобілі: подробиці

Volkswagen оголосив про плани випустити одразу чотири нові бюджетні моделі, оснащені електричними силовими установками, спеціально призначені для китайського ринку. Ці електромобілі будуть частиною нової лінійки, розробленої з урахуванням переваг та запитів китайських споживачів.

Основою нових моделей послужить модифікована версія платформи MEB, яку Volkswagen адаптує, щоб зробити виробництво більш економічним і доступним. В даний час архітектура MEB використовується для створення електромобілів різних брендів у групі Volkswagen, таких як VW, Audi, Skoda та Cupra.

Мета компанії – запропонувати конкуренцію китайським виробникам та стати лідером у сегменті доступних електромобілів. Адаптація нової лінійки під китайський ринок включає облік особливостей переваг споживачів у цьому регіоні. Наприклад, замість акценту на якості та ергономіці, звичних європейським автолюбителям, у Китаї акцент робиться на великих мультимедійних екранах та системах караоке в автомобілях.

Планується, що нові моделі будуть представлені до 2026 року та охоплюватимуть різні класи автомобілів. Діапазон цін для цих бюджетних електромобілів становитиме від 19 500 до 23 800 доларів. Виробництво нових моделей буде організовано на території Китаю в рамках спільних підприємств із китайськими автовиробниками SAIC та FAW.

Джерело Carcops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти