Популярний канал постачання в Україну дешевих автомобілів з пробігом можуть перекрити

В Україні продовжує зростати популярність вживаних електромобілів, особливо тих, які надходять із США. Однак, згідно з даними Carscoops, ця тенденція може мати справу з перешкодами в найближчому майбутньому.

Цікавий момент полягає в тому, що страхові компанії в США та Канаді, які володіють електричними моделями після ДТП, все частіше вирішують списати їх з обліку, навіть якщо невеликі пошкодження. Ці автомобілі часто попадають на страхові аукціони, де їх активно купують для перепродажу в Україні.

Однак у США вбачають у цьому проблему, оскільки навіть незначні пошкодження роблять електрокари нестабільними через загрозу займання батареї. Також американські переробні підприємства зараз активно займаються вилученням компонентів з електромобілів для використання у виробництві нових електрокарів.

Все це створює умови для заборони продажу електрокарів на аукціонах США. Це може створити проблеми для українських споживачів, які традиційно орієнтувалися на такі постачання на придбання доступних електромобілів.

Джерело Carcoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти