В Україні знайшли Toyota Camry в ідеальному стані, яка 15 років простояла без руху

Toyota Camry, знаменита модель бізнес-класу, стала об’єктом уваги в Україні, де виявили ідеальний екземпляр, який не виїжджав на дороги протягом 15 років.

Завдяки відео, опублікованому блогером Roma Urraco на YouTube, стало відомо про б/в Toyota Camry XV30, якою не користувалися з 2008 року. Пробіг цього автомобіля складає лише 46 000 км.

Це вкрай низький пробіг для будь-якого автомобіля, а для Camry він є майже символічним значенням. Зважаючи на те, що ця модель славиться своєю надійністю, вона здатна проїхати в десятки разів більше. Однак що сталося з автомобілем за 15 років стоянки?

Довга стоянка зазвичай негативно впливає на стан машин. Для підтримки оптимального технічного стану компонентів транспортний засіб хоча б іноді повинен використовуватися. У цьому випадку вдало виявилося, що машину було збережено в підземному паркінгу, захищеному від погодних умов.

Загалом, стан виявився вражаючим. Седан вдалося успішно завести, хоча має бути проведено роботи з відновлення. У оснащенні Toyota Camry XV30 є клімат-контроль, CD-плеєр, електропривід крісел і парктронік.

Цей випадок стає цікавим прикладом того, як правильне зберігання та догляд можуть продовжити життя автомобілю, навіть якщо він не використовувався протягом тривалого часу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти