Honda почне продавати наддешеві автомобілі для бюджетних покупців: подробиці

Honda вирішила надати покупцям можливість економії, запускаючи програму продажу старих моделей, які вже знято з виробництва. Ця пропозиція покликана задовольнити потреби молодих водіїв і тих, хто шукає доступне авто як перший транспортний засіб, не готових вкладатися в придбання нових, дорожчих моделей.

У рамках цієї програми, у Сполучених Штатах, японська компанія Honda надає спеціальні умови лізингу для автомобілів, які розглядаються як сертифіковані вживані машини. Програма охоплює моделі Honda, вік яких не перевищує 10 років і надає автомобілі з офіційною гарантією, що діє протягом 100 днів або пробігом 5000 миль (приблизно 8000 км).

Наприклад, програма може включати модель седана Honda Accord 2014 року випуску, оцінену приблизно в 13 000 доларів з пробігом 120 000 миль (приблизно 193 000 км). Покупці можуть скористатися лізингом цієї машини на чотири роки з початковим внеском у розмірі 1000 доларів та щомісячним платежем у розмірі 250 доларів. Однак конкретні умови можуть відрізнятися залежно від індивідуальних вимог та можливостей кожного клієнта.

Джерело Motor1
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти