В Україні помітили рідкісний заряджений кросовер Skoda: фото

На вулицях Києва засвітився рідкісний та спортивний кросовер Skoda Kodiaq RS 2020 року випуску, який привернув увагу багатьох автолюбителів. Знімок опублікували на Instagram-сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua. Ця модель є рідкістю на українських дорогах і є спортивною версією популярного кросовера Skoda Kodiaq.

Skoda Kodiaq RS відрізняється від стандартної версії доопрацьованої підвіскою та збільшеними гальмами, що робить його більш спортивним та динамічним. Зовні цей автомобіль виділяється особливою решіткою радіатора, стриманим обважуванням та 20-дюймовими дисками.

Салон Skoda Kodiaq RS виконаний з використанням алькантари з контрастними швами та обладнаний спортивним кермом та сидіннями.

Автомобіль оснащений 2,0-літровим бітурбодизельним двигуном потужністю 240 кінських сил і моментом, що крутить, 500 Нм. Цей двигун працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DSG. З таким двигуном Skoda Kodiaq RS здатний розганятися до 100 км/год за 7 секунд, а його максимальна швидкість досягає 220 км/год.

Ціни на стандартні версії Skoda Kodiaq з двигуном TSI об’ємом 2,0 літра та потужністю 180 кінських сил та 7-ступінчастою трансмісією DSG починаються від 1 445 472 гривень на українському ринку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти