Toyota презентувала новий недорогий позашляховик для практичних водіїв: фото

Японська автомобільна компанія Toyota представляє оновлену версію свого позашляховика Toyota Tacoma, який орієнтований на практичних автолюбителів та стане доступним на ринку у 2024 році. Модель отримала свіжий сучасний дизайн та запропонує покупцям надійність та функціональність.

Згідно з інформацією від Carscoops, базова ціна Toyota Tacoma 2024 становить $31,500. Це може бути трохи дорожче, ніж у конкурентів від Nissan та Chevrolet, але все одно залишається привабливою пропозицією для тих, хто шукає позашляховик із практичними характеристиками.

У комплектацію пікапа Toyota Tacoma входить набір систем допомоги водієві Toyota Safety Sense 3.0, який включає адаптивний круїз-контроль, систему контролю смуги руху та систему попередження про зіткнення з пішоходами. Інші функції включають автоматичний перемикач далекого світла, систему розпізнавання дорожніх знаків та попередження про вихід зі смуги руху.

Покупці зможуть вибрати з різноманітних варіантів потужних двигунів потужністю 228, 270 та 278 кінських сил. Також є гібридна версія з потужністю 326 кінських сил. Найвища комплектація моделі буде доступна за ціною 52,100 дол.

Новий Toyota Tacoma 2024 року є відмінним поєднанням практичності та сучасного дизайну, що пропонується за доступною ціною, що, безумовно, приверне увагу багатьох потенційних покупців.

Джерело Carcoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти