Електрокари Tesla після ДТП відмовляються брати в ремонт автосервіси: черги тягнуться кілька місяців

Електричні автомобілі американської компанії Tesla стали писком моди в автомобільній індустрії останніх років. Водночас, отримавши у своє володіння бажану новинку, автомобілісти часом хапаються за голову та швидко шкодують про своє рішення купити розпіарену машину.

Останнім часом на тематичних форумах Reddit, присвячених експлуатації та обслуговуванню Tesla, все частіше стали з’являтися тривожні повідомлення від власників електрокарів. Останні скаржаться, що після ДТП автомобіль дуже складно і довго доводиться відновлювати. Зазвичай процедура ремонту в сервісному центрі займає від кількох днів до кількох тижнів, але зараз вона може тривати кілька місяців. У деяких сервісних центрах черга на ремонт Tesla вишикувалася до наступного літа.

Власники американських автомобілів скаржаться, що автосервіси постійно відкладають дату ремонтних робіт. Це приводить фанатів Tesla на сказ. Деякі зізнаються, що, чекаючи своєї черги майже рік, отримують висновок, що машина не підлягає відновленню. Багато власників Tesla відверто зізнаються, що пошкодували про покупку популярного авто.

Джерело UAMotors
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти