ТОП-7 найгірших моделей Lexus, які не варто купувати за жодних умов

Японський автобренд Lexus, що є підрозділом автогіганта Toyota, славиться своїми розкішними та надійними автомобілями. Однак, як і в будь-якому автомобільному бренді, існують моделі, які виявилися менш успішними. У цій статті «Твоя МАШИНА» пропонує розглянути ТОП-7 найгірших автомобілів Lexus, які, можливо, краще уникати при покупці.

Lexus HS 250h (2010-2012):

Перше місце у нашому списку посідає Lexus HS 250h. Цей гібридний седан не зміг завоювати популярність через свій сумнівний дизайн і невдале поєднання розкоші та екологічності. Складності з батареєю і динаміка руху, що не вражає, роблять його вибором невдалим.

Lexus SC 430 (2001-2010):

SC 430 був гарний, але з часом виглядав застарілим. Проблеми із жорсткістю підвіски та застарілими технологіями роблять його вибором, який варто ретельно обміркувати перед покупкою.

Lexus GX (2002-2009):

GX намагався поєднати розкіш та позашляхові характеристики, але результат був не найкращим. Висока витрата палива та обмежені можливості позашляховика роблять GX малопривабливим варіантом для тих, хто шукає ідеальний позашляховик.

Lexus CT 200h (2011-2017):

CT 200h запропонував гібридний варіант у компактному сегменті, але не зміг задовольнити покупців. Низька потужність двигуна та обмежені можливості в салоні роблять його менш привабливим у порівнянні з конкурентами.

Lexus ES 300 (2002-2003):

ES 300 був обладнаний автоматичною трансмісією, яка стала джерелом численних проблем та скарг. Ці проблеми з трансмісією призвели до погіршення репутації моделі та зробили її вибором, який варто уникати.

Lexus RX 400h (2005-2008):

RX 400h, хоч і був першим гібридним позашляховиком у лінійці Lexus, зіштовхнувся із проблемами гібридної системи. Високі витрати на обслуговування та обмежені можливості ремонту роблять його менш бажаним вибором.

Lexus IS 250 (2006-2013):

IS 250 зіткнувся з критикою через проблеми з двигуном, такими як недостатня потужність і висока витрата палива. Ці фактори роблять його менш привабливим у порівнянні з успішнішими моделями Lexus.

На закінчення, хоча більшість автомобілів Lexus є надійними і розкішними варіантами, деякі моделі залишають бажати кращого. При виборі автомобіля варто звернути увагу на відгуки, технічні характеристики та історію обслуговування, щоб уникнути можливих проблем у майбутньому.

Раніше ми писали, що українців очікує обвал цін на деякі євробляхи.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти