ТОП-7 найгірших моделей Volkswagen, які рекомендується уникати при покупці

Volkswagen – відомий німецький автовиробник, який створив багато успішних та популярних моделей. Однак, як і у будь-якого виробника, Volkswagen мав моменти невдач, коли деякі моделі не виправдали очікування покупців. У цій статті “Твоя МАШИНА” пропонує розглянути топ-7 моделей німецького бренду, які, можливо, не варто розглядати при виборі автомобіля.

1. Volkswagen Phaeton (2002-2016)
Phaeton був амбітною спробою Volkswagen увійти в преміум-сегмент, але він не зміг конкурувати з більш відомими брендами в цьому класі. Висока вартість обслуговування та ремонту роблять Phaeton не найрозумнішим вибором для власників.

2. Volkswagen Eos (2006-2015)
Eos був красивим кабріолетом, але проблеми з жорстким верхом, що складається, і надійністю зробили його менш привабливим для покупки. Можливі складнощі з механізмом складання даху, що може призвести до дорогих ремонтів.

3. Volkswagen Routan (2009-2014)
Routan, по суті, є клоном Chrysler Town & Country і, на жаль, не є найкращим представником свого класу. Порівняно низька якість інтер’єру та обмежені опції роблять його менш привабливим, ніж інші сімейні автомобілі.

4. Volkswagen Tiguan (2007-2017)
Хоча Tiguan отримав визнання за стиль та продуктивність, деякі моделі цього періоду зіштовхнулися з проблемами надійності та високими витратами на обслуговування. Власникам варто бути уважними щодо вибору конкретної версії.

5. Volkswagen Beetle (2011-2019)
Повернення культової моделі, Beetle, не вразило багатьох. Він має обмежений простір і не передові характеристики в порівнянні з іншими автомобілями в своєму класі.

6. Volkswagen Passat (2011-2019)
Незважаючи на популярність, деякі версії Passat стикалися з проблемами коробок передач та електроніки. Власникам слід бути обережними під час вибору цієї моделі на вторинному ринку.

7. Volkswagen Touareg (2002-2017)
Touareg має репутацію дорогого в обслуговуванні позашляховика. Проблеми з електрикою та комплектуючими можуть зробити його володіння більш складним та дорогим, ніж у конкурентів.

Вибір автомобіля – це завжди суб’єктивний процес, і багато власників можуть мати позитивний досвід із вищезгаданими моделями. Однак варто пам’ятати про можливі ризики та провести ретельний аналіз при виборі автомобіля Volkswagen.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти