Досвідчений механік пояснив водіям, що потрібно мати в авто взимку, щоб не залишитися без шин

У холодну пору року «розумні» водії завжди готові до можливих проблем на дорогах, особливо пов’язаних із тиском у шинах. Автомобільний механік із 56-річним стажем та популярний автоблогер Скотті Кілмер поділився секретом успішного водіння взимку, який може зберегти вам як час, так і гроші.

Він рекомендує всім водіям мати у багажнику автомобіля повітряний компресор чи насос. Маленький гаджет може стати надійним рятівником у разі зміни температури на вулиці.

Коли температура падає, тиск у шинах знижується через щільність холодного повітря. Це може призвести до того, що спалахне контрольна лампа тиску в шинах, попереджаючи вас про необхідність накачати шини.

І ось тут у справу вступає повітряний компресор. Власники такого гаджета можуть легко підтримувати правильний тиск у шинах прямо на дорозі без необхідності відвідування заправної станції або автосервісу.

Це не тільки зручно, а й економить гроші та час. Їзда з низьким тиском у шинах може призвести до надмірного зношування та пошкодження як самих шин, так і дисків коліс. Заміна гуми та дисків може виявитися дорогою процедурою, тому підтримувати правильний тиск у шинах – це турбота про ваш автомобіль та гаманець.

Скотті також нагадує, що при використанні повітряного компресора слід перевіряти тиск у всіх чотирьох шинах, щоб уникнути проблем зі зношуванням та зберегти стабільність водіння.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти