Названо два популярні автомобілі, які варто уникати в 2024 році

Щороку автомобільні ринки зазнають змін, і вибір відповідного автомобіля стає дедалі важливішим. Видання CarMart виділило дві відомі марки, застерігаючи споживачів від придбання наступних моделей у 2024 році.

1. Land Rover Range Rover (2023)
Відомий позашляховик Land Rover Range Rover 2023 року, на жаль, не зміг покращити репутацію марки. Прогнозований рейтинг надійності складає всього 2 бали з 5, що є знаком проблем з надійністю та обслуговуванням. Основними проблемами, з якими стикаються власники, є неполадки у підвісці, що може призвести до неприємних та дорогих ремонтів. Крім того, висока ціна автомобіля робить його малопривабливим порівняно з конкурентами на ринку.

2. Mercedes-Benz GLS
Другим автомобілем, який рекомендується уникати у 2024 році, став Mercedes-Benz GLS. Незважаючи на свій розкішний вигляд, автомобіль отримав оцінку прогнозованої надійності всього 75 балів із 100 можливих. Власники стикаються з проблемами, такими як раптова втрата потужності, а також несправності в системах електроживлення та кермового керування. Ці проблеми можуть спричинити високі витрати на ремонт та обслуговування, що робить Mercedes-Benz GLS неоптимальним вибором для тих, хто цінує надійність та економію.

Перед тим, як зробити остаточне рішення про покупку, споживачам рекомендується провести додаткові дослідження та розглянути альтернативні варіанти серед надійніших моделей.

Джерело Автотема
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти