ТОП-7 найгірших автомобілів Alfa Romeo, які краще уникати при покупці

Італійський автовиробник Alfa Romeo відомий своїм стильним дизайном та спортивним характером. Однак, як і у будь-якого автовиробника, Alfa Romeo має свої невдалі моделі. У цій статті «Твоя МАШИНА» пропонує розглянути ТОП-7 найгірших автомобілів бренду, які не рекомендується купувати за жодних умов.

Alfa Romeo 4C (2013-2020)
Стильний і легкий, 4C став жертвою своєї спортивної спрямованості. Жорстка підвіска та відсутність комфортних опцій роблять його незручним для повсякденного використання. Двигун може стати проблематичним, а обслуговування – дорогим.

Alfa Romeo Giulietta (2010-2020)
Незважаючи на привабливий зовнішній вигляд, Giulietta схильна до проблем з електронікою і ненадійною трансмісією. Високі витрати на ремонт та обслуговування роблять її сумнівним вибором.

Alfa Romeo Stelvio (2016-дотепер)
Stelvio страждає від проблем з гальмами, електронікою та системою охолодження. Незважаючи на гарний дизайн, надійність ставить під сумнів довгострокові перспективи володіння цим кросовером.

Alfa Romeo Giulia (2015-дотепер)
Ця модель зазнає складнощів з електронікою, механічною частиною та системою охолодження. Незважаючи на динамічний вигляд, надійність може стати проблемою для власників.

Alfa Romeo MiTo (2008-2018)
Маленький і стильний MiTo схильний до проблем з двигуном і електрикою. Високі витрати обслуговування роблять його менш привабливим у власних очах покупців.

Alfa Romeo 159 (2005-2011)
Привабливий зовнішній вигляд не рятує 159 проблем з підвіскою, двигуном і електронікою. Вартість ремонту може бути значною, що робить її менш кращою.

Alfa Romeo Brera (2005-2010)
Brera страждає від проблем з трансмісією, гальмами та електронікою. Висока вартість володіння та ненадійність роблять цю модель не найкращим вибором у своєму класі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти